Bakedag.

Hei 

I dag har jeg bakt 2 brød pluss mange kanelsnurrer, bruker å få noen kick der jeg baker masse greier. Men når jeg våknet i dag så fikk jeg så lyst på nystekt brød og kanelsnurrer, og jeg elsker jo hjemmebakt brød og kanelsnurrer så hvorfor ikke lage det selv. Glemt å ta bilde under bakingen og før jeg satt inni brødene, men tok bilde etterpå. Kommer før og etter bilder på kanelsnurrene, noen ble mega store og noen litt mindre. 


Ny stekte brød, gleder meg til å smake på.


Før de blir satt i ovnen.


Endelig ferdige, gleder meg til å smake på de.

Nå skal jeg stelle meg litt å hive på meg noen klær jeg ikke er særlig redd for, og stikke dit min gode venn Astrid er og gjør fjøs med noen kanelsnurrer. Jeg føler hun fortjener det, hun jobber jo rævva av seg hele tiden, så da må jo noen komme å trøste med noen herlige bakster.

#Hva har du gjort i dag?

xoxo Brit-Tove

4 kommentarer

BELINDA

12.07.2012 kl.17:35

Flenka ! :-D ♥

Brit-Tove

12.07.2012 kl.17:42

BELINDA: Hihi søta :-)<3

Emely Kvithyll

12.07.2012 kl.23:51

Fine bilder! Hjemmelagd brød er uten tvil det beste! :-)

Har ikke gjort det store i dag, enn å besøkt noen kjenninger i Overhalla :-) I morgen skal jeg være med fattern på jobb! :-)

Brit-Tove

13.07.2012 kl.00:33

Emely Kvithyll: Takk :-) Elsker selv hjemmelagd brød. Alltid like kos å besøke folk i ferien! Kos deg i morgen Emely :-)

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits