Sommerferie og 3 dager til bursdag.

Hei

Sommerferien startet på tirsdagen og jeg har bursdag om akkurat 3 dager. Har enda ikke gått opp for meg begge deler. I sommer har jeg ikke tenkt til å gjøre så mye annet enn og slappe av, feste litt, vaske og malet muren på fjøset til pappa. Først og fremst skal jeg feire bursdagen min natt til mandag og stikke på fjelltur med en venninne til uka.  Regner med jeg blir og dra til moren min i løpet av ferien ett par ganger å være noen dager.

Men må nesten fortsette og rydde rommet for å få litt orden her. Dere vet hvordan jente rom ser ut etter man har prøvet å finne noe man ikke finner ;-) Stikker kanskje på fisketur med en venninne litt senere og, sommerkos på sitt beste.


//Photo by me.

#Hva gjør du i kveld?

xoxo Brit-Tove

2 kommentarer

iiz

08.07.2012 kl.16:24

Kjempe fint bilde!

Ta deg gjerne en tur innom bloggen min også; www.iiz.blogg.no? :-)

Ha en fin dag videre! :-)

Brit-Tove

08.07.2012 kl.16:53

iiz: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits