Anger, sinne og frustrasjon.

Hei

De neste dagene blir ikke jeg å blogge så fryktelig mye, er sint, frustrert og angrer på enkelte ting som bare det. Dere kan bruke dette innlegge om dere vill for å stille spørsmål, nå har dere muligheten til å grille meg litt, velger ut spørsmål som blir svart. 

'' Man skal ikke angre på noe man har gjort, for i det sekundet det skjedde var det akkurat det du ville '' Det der er veldig fakta, men det jeg angrer på er det så utrolig værdt å angre på også! Men håper så klart dette fikser seg til slutt. Enkelte ganger skulle jeg ønske at personer slutter å gi falske forhåpninger kjempe lenge for så å finne noen andre å dulle med.


ask me about something.

#Noe du lurer på?

xoxo Brit-Tove

3 kommentarer

nritz

20.06.2012 kl.11:22

Siste setningen "Enkelte ganger skulle jeg ønske at personer slutter å gi falske forhåpninger kjempe lenge for så å finne noen andre å dulle med." din kjenner jeg meg greeit igjen i. Haff

Brit-Tove

21.06.2012 kl.10:24

nritz: Utrolig tragisk at enkelte gutter holder på sånn.

nritz

21.06.2012 kl.11:20

Ja det er det virkelig

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits