Snåsadagan.

Hei

Denne helgen er det snåsadaga og det betyr jo masse fest og fyll. I dag skal jeg på torget og har eneste en ting jeg skal kjøpe å det er et samisk sjal, føler det er litt must. Også skal jeg kjøpe noe mat hos Teresita, beste maten på torget. Men før jeg skal stikke til torget skal jeg dusje å fikse meg. Er en lykkelig finner av kortholderen min også, trodde jeg hadde mistet den, men det hadde jeg ikke.Fant den i toalett mappa mi, ikke spør. 

Men nå må jeg hoppe en tur i dusjen og fikse meg å stikke på torget, tenkte jeg skule kjøpe frokosten min der. Tar med kameraet til torget så kommer noen bilder i kveld, før jeg drar på fest (?) Vet ikke om jeg skal på fest enda, men vi får se.

#Hva skal du i dag?

xoxo Brit-Tove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits