Selvbildet.

Hei 

Før jeg begynner vil jeg si at det er ikke for å få oppmerksomhet eller for at folk skal komme med komplimenter. Jeg skriver innlegget fordi det er den følelsen jeg går rundt med, og noe jeg har gjort utrolig lenge. Mange av dere kommer sikkert til å reagere negativt på dette innlegget, men so what? 

Jeg er vell kanskje som de fleste på min alder der kropp og utseende betyr veldig mye. Mitt selvbilde var verst når jeg gikk i 8. og 9. klassen. Det har blitt bedre, men har jo mine dårlige dager der jeg ser kunn dårlig på meg selv. Men har ikke alle jenter sånne dager? 

I 8. klasse splagdes jeg veldig mye med kviser noe jeg ikke gjør den dag i dag. Så klart jeg har kviser enda men plages ikke, men har de dagene jeg irriterer meg over dem å føler meg skikkelig stygg. Det var vell da sminke problemet begynte, fra 8. klassen og til 10. klassen gikk jeg med sminke godt som hver eneste dag. Nå finnes det dager jeg dropper foundation og solpudder, men bruker mascara, eyeliner og øyenbryn pensel for å føle meg frech. 

Kroppen min er den jeg er mest missfornøyd med. Jeg er kanskje tynn og dere synes jeg er heldig med den, men er ikke akkurat en dans på roser for å si det sånn. Er veldig glad for at jeg har begynt og gå opp i vekt, så lenge det varer. Jeg minst fornøyd med puppene mine, jeg er snart 18 år og har mindre pupper en folk som går i 9. eller 10. klasse. Rumpa er ikke akkurat så fin den heller med strekkmerker. 

Så klart det går mye bedre med dette til enn viss grad, men det er fordi jeg har noen som sier at jeg er pen uten sminke og som jeg vet faktisk mener det, og om personen leser dette innlegget, noe jeg håper personen gjør, synes jeg personen kan ringe på telefonen og snakke med meg i timesvis.

Dere får komme med all den dritten dere bare orker på dette innlegget. 


Meg sommeren 2011.

#Hvordan er ditt syn på kroppen din?

xoxo Brit-Tove

11 kommentarer

idakassanrda.blogg.no

10.06.2012 kl.18:59

Trist at du tenker slik Brit-Tove.. jeg missunner kroppen din kjempe mye! Å jeg synnes ikke du har små pupper i det hele tatt o.o

Jeg har kanskje litt morsatte problemet enn det du har, at jeg føler meg for feit. + at jeg har også tanken om at jeg har for små pupper, men det tror jeg dem fleste jentan har. Å strekkmerker der noe de fleste jentan også har, jeg har strekkmerker på puppan å hoftan o.o Syns det er kjempe stygt! Men det er noe som bare er der...

På meg er alt motsatt som jeg vil ha det.. Puppan, som burde vert store, er små. Magen, som burde vert flat, er en stor bulk. Å rumpa som burde vert spretten, er helt flat. Å låran som burde vere tynne er feite. Å midja som burde vere buet, er helt rett! Heldihvis har jeg aldri hatt et kviseproblem, å det er jeg sinnsykt glad for. Men ellers er selvtillitten min på bonn.

Heldighvis har jeg også en sånnen gutt som kan si til meg at jeg er vakker å mene det! :) Men når han nettop har dumpa meg så betyr ikke det heller så mye lenger..

Men jeg synnes du er kjempe vakker jeg, Brit-Tove, ser ikke noen feil med kroppen din i det hele tatt!

Linn Marita

10.06.2012 kl.19:00

syns du e helt perfekt æ, digge dæ! Du e forbilde mitt

10.06.2012 kl.19:04

Fått Hilde Anita-syndromet eller? Tragisk.

Brit-Tove

10.06.2012 kl.19:04

idakassanrda.blogg.no: Du burde ikke misunne kroppen min Ida, den er ikke så bra. Du er ikke feit, du er akkurat passe, det er sånn jeg vil være. Du er helt perfekt Ida, du er pen å har utseende med deg. Du har store pupper, bra rumpe og alt en jente kan ønske seg! :-)

Du finner nok en ny sånn gutt Ida, bare vent! :-) Og til meg varer dette sikkert bare en liten stund så er han ikke der mer.

Takk Ida, synes du også er vakker! <3 Glad i deg!

Brit-Tove

10.06.2012 kl.19:11

Anonym: Nei. Du som e tragisk her! Vess du syns i klage kan du gi faen i å gå innpå bloggen min for det e ingen som tvinge deig.

Brit-Tove

10.06.2012 kl.19:12

Linn Marita: Aw, koselig å hør :-)

Madelen ♥

10.06.2012 kl.20:43

Dårlig!

10.06.2012 kl.23:34

Brit-Tove: Hei, igjen. Jeg tenker egentlig bare på ditt eget beste. Selv om ikke alle slenger dritt på bloggen din, så må du tenke litt på hvilket inntrykk folk får av deg og hva som også blir sagt bak ryggen din. Selvfølgelig blir alle jentene mobbet og ingen jenter er fornøyde med seg selv, men det å dele det med hele verden fordi man føler at man har det verre enn andre er bare teit. Takk for meg. God natt og sov godt!

Brit-Tove

10.06.2012 kl.23:43

Anonym: For det første har det ingenting med mobbing og gjøre. Det her har med å gjøre hvordan jeg ser på meg selv, så klart jeg har flest dager der jeg ser positivt på meg selv. Men jeg har også de dagene jeg hater meg selv. Jeg deler det ikke på bloggen for å få sympati, oppmerksomhet eller for å få komplimenter. Hva folk sier bak ryggen min får være deres sak, bedre å snu det andre kinnet til å gi litt faen! :-)

Marta

21.06.2012 kl.00:25

Synes du er pen sånn som du er! Hvis folk ikke liker deg sånn som du er, så er det nå feil med de.

Brit-Tove

21.06.2012 kl.10:24

Marta: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits