Masse følelser, tanker og dritt.

Hei

Den siste tiden har følelsene løpt rundt i kroppen og torturert meg, samme med tankene mine bare at de har løpt i en sirkel i hodet mitt. Jeg er lykkelig men også så uffatelig ulykkelig! Jeg kan starte med det positivet som skjedde for to uker siden. Når jeg var i bjørkliden møtte jeg jo en uffatelig koselig og kjekk gutt, vi har holdt kontakten. Så fortiden lever jeg på en rosa sky av kjærlighet, men på en annen måte lever jeg på en svart sky å bare venter på å bli såret. Det er tøfft å ha det sånn, er sykt redd for miste han å bli helt forlatt igjen. Det er en sykt ekkel og forferdelig følelse og gå med, så jeg får jo litt noia om han ikke svarer når jeg ringer eller sender meldinger, men prøver å holde meg rolig å tenke på at han ringer sikkert snart eller gir en lyd i fra seg, men er ikke enkelt å tenke sånn heller. 

Noe annet som har vært positivt er at jeg og mamma kommer godt over ens når vi snakker sammen, noe som føles godt. Håper at vi kan få litt bedre kontakt etter hvert, regner med at jeg skal besøke henne en tur eller flere i løpet av sommerferien! Har ikke bestemt meg på hva jeg skal gjøre i sommerferien enda. Vi får se i får se, kanskje jeg overrasker. 

Men tror egentlig disse tankene og følelsene har veldig med det at jeg skal på sykehuset i morgen, har jo nerver for at det skal være noe galt å ikke bare være migrene. Har brekt meg flere ganger i kveld, men så klart var samtalen med Per Jonas beroligende og fikk tankene på noe annet. Det var vell egentlig det, skal prøve å rydde litt videre mens tårene renner neddover kinnene mine, skjønner ikke dette altså! Føler at jeg ikke lei meg eller noe sånt, men begynte å grine uansett. Men er bedre og være ett følsomt mennekse en ett ufølsomt menneske da. 

#Har du noen sånne perioder?

xoxo Brit-Tove

4 kommentarer

hellayow

06.06.2012 kl.23:51

Trist at du har det sånn da;/ den følelsen du går med skjønne æ godt at den e ekkel å gå med ja. å æ håpe itj du bli såra eller skuffa igjen snuppa. Utrolig trist å hør når det skjer,bli lei mæ pådine vegne æ;s bra du har fått kontakt med mordi igjen da. håpe alt Årne sæ for dæ å at du har det bra<3 æ e utrolig glad i dæ å æ har itj sagt herre før men æ e vældig takk næmmelig for at du tok mæ så godt i mot når æ kom på stod. Du va den vænninda såm betydd mest for mæ:) å du e den bæste vænnen æ har. æ savne dæ så utrolig my Brit tove.

Brit-Tove

06.06.2012 kl.23:57

hellayow: Det årne sæ nok Helene, men når det bli så my på ein gang å masse følelsa og tanka bli det litt tungt. Men vi jentan e litt sånn vi får litt noia om kjærestan ikke svare, men tru det e litt sånn te guttan å om vi itj svare :-) men vi tenke jo å det verste, han ringt i kveld å alt va helt supert så æ lev enda på en rosa sky å vil helst gjør det i lang tid <3 Æ tok dæ i mot med åpne arma fordi du fortjent det, ingen fortjene å gå allein! <3 Du betyr my for mæ å æ e kjempe glad i dæ å du e ei super venninne! Håpe vi møtes snart, rekne med vi møtes på snåsadagan, da ska vi ta vennebilde ;*

idakassanrda.blogg.no

07.06.2012 kl.21:46

Vet du, akkurat det har jeg følt selv! Jeg har gårr i 2 år, å venta på at den gutten, som jeg har snakket med hver dag å treft så ovte jeg kan å som forteller meg hvor vakker jeg er å hvor mye jeg betyr for han, skal forlate meg. Å det skjedde for noen uker siden. Egentlig er jeg letta, fordi nå slepper jeg å tenke "oi, han svarer ikke, hva er galt? liker han meg ikke lenger? har han treft noen andre?" osv ... det er helt forjævelig!

Men jeg tror ikke Per Jonas kommer til å forlate deg... Utifra jeg så, så blir det nokk bryllub snart ;) Neida... men han er ikke den typen til å få deg til å bli skikkelig gla i seg, åsså bare forlate deg. Han er mer typen til å bli så gla i deg at han kan ikke slutte å tenke på deg :-) Å hvis dere skal treffes snart, så kanskje det hjelper på følelsan!

Om du trenger å snakke så er jeg alltid her for deg uansett<3 Jeg håper du vet det?

Gla i deg Brit-Tove!

Brit-Tove

07.06.2012 kl.22:13

idakassanrda.blogg.no: Aw Ida trist å høre at du har gått sånn i 2 år :( er skikkelig forferdelig å ha denne følelsen. Bra du så det, å bra du tror å synes det :-) Tror ikke det selv heller men tankene er der uansett, forferdelig å tenke sånn! Men kjenner det blir kjempe godt å møte han igjen, han har jo sagt det selv også <3 Er her for deg og om du trenger noen å snakke med og det vet du, snuppa mi <3

Glad i deg også Ida!! <3

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits