Torsdag - Bjørkliden

Hei

Torsdag: Våknet klokken 4 for og fikse meg litt og for å rekke toget som gikk fra Snåsa klokken 10 på 5. Når jeg og Ida gikk på toget kjøpte vi billett og gikk og satt oss. Turen til Værnes var utrolig lang, føltes ut som vi satt på toget i en evighet. Jeg gledet meg kjempe masse til å kom fra i Bjørkliden, og det tror jeg Ida og gjorde. 

Når vi kom på Værnes var det bare og hoppe av toget og trille koffertene våre til flyplassen og sjekke inn. Vi ventet en drøy time på Værnes og det var utrolig kjedelig og vente. Når vi endelig fikk gå på flyet så begynte jo sommerfuglene og komme og man gledet seg bare mye mer. Flyturen fra Værnes til Bodø gikk med på å snakke med en random person og høre musikk, og turen fra Bodø til Tromsø gikk med på musikk og prøve å sove litt. 

Når vi kom til Tromsø hentet vi bagasjen vår sammen med Sagka og tok buss inn til Tromsø by, Sagka gikk på en litt fancy kafee og spiste mens jeg og Ida stakk til burger king og spiste. Etter og fått litt mat i magen ble det å dra på bikini shopping. Når klokken nermet seg 2 gikk jeg alene til biblioteket og ventet på Ida og Sagka der. Etterhvert kom resten av gjengen og det var å sette seg i bilen og kjøre mot Bjørkliden. Turen til Bjørkliden var utrolig lang, vi startet fra Tromsø klokken halv 3 og var fram ca halv 9 - 9 tiden. Vi stoppet mange ganger på turen, derfor vi brukte så mange turer. 

Når vi kom til Bjørkliden fikk vi vite hvem vi skulle ligge på samme hytte som og fikk utdelt nøkkelkort. Etter og ha gått på grussveg og en ''lang'' bakke med tunge kofferter på slepp kom vi endelig til hytte 16, hjemmet vårt de neste dagene. Vi så oss om i hytten og bare slengte i fra oss sakerne og tok med oss det vi trengte og stakk ut for å møte noen folk. Vi møtte en svensk gutt som bodde i hytten på siden av og det endte opp med at vi måtte snakke engelsk og det var jo vi kjempe flinke til, flaks for oss at han skjønte oss. Vi ble med til hytta hans som var hytte 15. Når vi kom inn i hytten til gutte gjengen var det å hilse på alle som var der, og det var spesielt en gutt som skilte seg ut å det var Per Jonas. 

Etter og hilst på noen folk gikk vi oppover til hotellet for å spise og få litt informasjon om fredagen. Etter og ha spist sånn baguett greier vi fikk servert gikk vi neddover til hyttene, jeg og Per Jonas gikk ned til hytten deres og vi satt og snakka veldig lenge før vi gikk til hytten vår å endte opp med å se film. Jeg og Per Jonas la oss på soffaen i hytten til meg og Ida, vi snakket en god stund før vi sovnet, det var utrolig koselig og ha en som passet på meg og hold rundt meg. 


Kjære søte Per Jonas! <3

#Synes om innlegget?
#Har dere noen forslag til ett kallenavn på denne søte gutten?

xoxo Brit-Tove 

2 kommentarer

k

31.05.2012 kl.01:10

vildkaninen?

Brit-Tove

31.05.2012 kl.06:34

k: Nei, det ska vær nå søtt

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits