Sorry for null blogging på ett par dager.

Hei 

Unnskyld for null blogging på ett par dager, har vært borte nå i 4 dager i Sverige i en plass som heter Bjørkliden og kost meg kjempe masse med herlige folk. Jeg dro ditt klokken 5 om torsdags morgenen med Ida Kassandra og vi kom ikke fram før rundt halv 9 - 9 tiden på torsdags kvelden. Da var det å bare slenge i fra seg sakene våre inne på hytta og stikke ut å møte noen folk, vi møtte omsider en gutt i nabo hytta og vi ble med han til hytten deres, og der møtte vi noen gutter, men va en som skilte seg ut og han heter Per Jonas! Jeg og Per Jonas holdt sammen hele helgen og bodde på en måte med hverandre, han flyttet jo inn på hytten til meg og Ida på lørdagen og sov sammen med meg til søndagen, vi sov jo sammen de 2 andre netterne også på soffaen i hytten vår å deres. Kjenner savnet etter han er stort men blir vell å møte han om 4 uker om det blir så han kommer sørover.

Vi hadde sånn rykteboks der det ble postet rykter om folk som var på området, men navn og personlige ting ble ikke nevnt. Her kommer 2 av de:

Rykte fra fredag: Det ryktes at det var en tom seng på hytte 15 i natt. 
Rykte fra fredag(Tror jeg): Det ryktes at en sydsamisk jente har falt for en gutt med blå grønne øyne. 


Meg og min kjære søte Ida Kassandra! 


Mov tjaebpies baernie! Dette her er meg og Per Jonas, bourre dunnje! ;*

Kommer ett bedre innlegg om helgen etterhvert nå jeg orker. Er så rart å være hjemme og ikke være med Per Jonas, så trenger noen dager på å bearbeide savnet litt mere. 

#Hva har du gjort i helgen?

xoxo Brit-Tove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits