Livet er ikke enkelt!

 

Hei

Livet er ikke enkelt og kommer aldri til å være det heller, man kommer alltid til å ha nedturer, men oppturene kommer de også. Men på en måte er jeg glad for at livet mitt aldri har vært enkelt, for det skaper nyttige erfaringer senere i livet. Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan livet mitt er og har vært. 

Barndommen min var veldig vanskelig siden foreldrene mine ikke er sammen. Det har påvirket ganske mye, og det har vært i en negativ retning. Det har vært kjempe vanskelig å bodd på 2 plasser. Men nå bort jeg på kunn 1, jeg tok ett valg og valgte faren min. Han er den som har gjort mest for meg, som har vært der og stått på for meg.

Livet mitt har aldri vært en dans på roser, har hatt mye med barneværnet og gjøre. Jeg bodde på Sunnan før sammen med min mor, det var sånn barneværnet kom inn i bildet. Barneværnet var aldri til noe hjelp for meg, selv hvor mange bekymrings meldinger de fikk tok de ikke saken på alvor. De hørte aldri på meg uansett hva jeg sa å de i rundt meg sa! 

Når jeg flyttet til faren min fikk jeg livet mitt litt på plass. Livet mitt har blitt mye enklere og jeg har gode venninner som jeg er kjempe glad for å ha. For tiden så er det mye som skjer, og jeg er skikkelig utslitt og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Så er sykt glad for at vennene mine er der for å støtte meg. Den beste jeg har er Astrid, hun er alltid der og hun er en man kan snakke om alt med, å om man er trist eller lei seg så er hun den personen som får ett smil om munnen på deg. 


The life is not easy.

#Hvordan er livet ditt?

xoxo Brit-Tove

9 kommentarer

Hellayow

14.05.2012 kl.21:10

Håpe dt går bra med dæ wænnen, du veit at æ e her forr dæ viss du ska træng å snakk :-) <3

Vældi gla i dæ tuppa mi :-))

Brit-Tove

14.05.2012 kl.21:14

Hellayow: Det går veldig opp og ned, og e veldig my som sjer for tida som ikke e så positivt! Japp godt å vit at du e her for mæ Helene <3

Vældig glad i dæ å tuppa mi :-)

Sarah Jane

14.05.2012 kl.21:17

Njaa, har jo noen ups and downs, men ellers har jeg det ok ;)

Søtt bilde ^^

Brit-Tove

14.05.2012 kl.21:18

Sarah Jane: Det er bra du har det fint :-) Tusen takk ^^

Hellayow

14.05.2012 kl.21:22

Uffda :-/ Like itj at du har dt sånn æ nei :'/

idakassandra.blogg.no

14.05.2012 kl.21:45

Er gjennom masse shit jeg også, men jeg støtter deg alltid Brit-Tove, du kan alltid snakke med meg! <3

Brit-Tove

14.05.2012 kl.21:48

idakassandra.blogg.no: Er her for deg og støtter deg også Ida <3 du vet du alltid kan snakke med meg også!

Andrea

14.05.2012 kl.22:05

Så bra at det ordnet seg for deg! :)

Har hatt oppturer og nedturer som alle andre, og har som deg også hatt det vanskelig pga skilte foreldre.. Men har bodd hos mamma i 8 år nå, og er veldig glad for det, elsker livet for tiden :)

motefix2

23.05.2012 kl.19:26

Kjempefin blogg!<3Kommenter gjerne tilbake!

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits