Svar på spørsmålsrunden del 1.

Hei

Her kommer svarene fra spørsmålsrunden, tenkte og ta de på video men har problemer med å få lagt den ut, også tok det utrolig lang tid å laste den opp til youtube siden den ikke ble så kort.

Hva skal du gjøre etter 2.året?
2 året skal jeg gå barne og ungdom tror jeg, kan hende jeg skifter til helsefag arbeider. 

Hva skal du gjøre når du er ferdig med hele utdanningen?
Skaffe meg jobb og tjene penger og kanskje stifte en familie! 

Vil du fortsette å bo på Snåsa?
Vil fortsette og bo på Snåsa, men tror jeg skal komme meg litt bort noen år for å se verden. Bo på andre plasser en bare Snåsa, tror det er viktig og bo andre steder i løpet av livet og ikke bare på en plass. Men kommer definitivt til å bo her når jeg blir eldre og mine siste leveår.

Kommer du til å flytte hjem igjenn etter utdanningen?
Kommer ikke til å flytte hjem rett etter utdanningen, men det spørs om jeg skal gå videre og hva jeg ønsker og bli. Har endret mening nok en gang på hva jeg har lyst til å bli og jobbe som, hadde en drøm om å bli barnevernspedagog siden det trengs. Men nå begynner det å tippe litt over på helsefag arbeider.

Hvem er dine gode venner, som du kan stole på?
Vanskelig spørsmål egentlig, eller ekkelt. Kan nevne en person som er en sykt god venn, og som jeg har kjent hele livet mitt og det er Astrid! Hun kan jeg stole på, og jeg vet alltid hvor jeg har hun. Kommer aldri til å bli usikker på denne jenta, hun er en ekte venn. Har mange andre gode venner, noen sier jeg ting til andre ikke, men jeg sier aldri alt til de.

Favorittprogram på tv'n?
Det vet jeg faktisk ikke, ser ikke så mye på tv at det gjør no. Men om jeg skal plukke ut noen så må det bli Frustrerte Fruer, Unge mødre og Vampire Diaries.  

Hvorfor akkurat det/de programmet/ene?
Frustrerte Fruer fordi det er moro å se på, og skuespillerne spiller veldig bra noe som er ett stort pluss. Jeg liker Unge mødre fordi det er et koselig program, og det viser hvordan det virkelig liv er noen ganger, noe vi ungdommer har bare godt av å vite. Vampire Diaries fordi jeg liker vampyrer og det programet passer meg midt i blinken.

 
Hva liker du å se på?(skrekk, grøsser, komedie, drama osv)
Liker og se på det meste så lenge filmen har ett poeng, har sett flere skrekkfilmer blant annet der poenget aldri kommer fram og filmen ikke gir noen mening, men eller så ser jeg absolutt alt.

Hvilken film er den skumleste du har sett?
Har vel egentlig ikke sett noen sånn skikkelig skumle filmer, de er mer ekkel en skummel. Så det vet jeg faktisk ikke!

Hva kunne du tenke deg å gjort om igjen, noe som du angrer på den dag i dag?
Eh, jeg angrer på noen valg jeg har tatt, de valgene jeg tok når jeg forsvarte en person som ikke fortjente det. Skulle ønske jeg ikke gjorde, livet hadde vært mye enklere på den tiden om jeg hadde sagt sannheten. 

Hvis du kunne få 3 ønsker, hva hadde du brukt de på?
1. Skulle ønske jeg kunne skrudd tiden tilbake til da jeg var 2 år, sånn at jeg kunne ha bodd til faren min hele livet mitt. 
2. Skulle ønske at jeg og faren min hadde den samme tonen vi hadde som da jeg var mindre. Da jeg var mer interissert i å finne på noe med han!
3. Skulle ønske jeg hadde en ny og bra telefon som ikke klikker og tuller som den jeg har nå.

Du får muligheten til å reise fram i tid, hva gjør du?
Sjekker hvordan framtiden min er, sånn at jeg vet hva jeg skal gjøre å ikke. Også finne ut hvordan livet mitt er i framtiden, om jeg har blitt gift og stiftet en familie! 

Om du velger åreise, hva vil du se/oppleve?
Har lyst til å se pyramider, gamle byggeverk og interessante steder med historie bak. Men mest av alt har jeg lyst til å reise tilbake til Cabo Roig og være der i noen uker å se mer av plassen. Prøve dykking og spennende ting.

Hvordan ser ditt drømme soverom ut?
Mitt drømme soverom er hvit, med malerier på veggene og en minnevegg. Det må være 2 hyller i rommet med bilder av familie og venner, med stearinlys og plastikk blomster. Dobbelseng, noe himmelseng aktig lingdene. Ett stort å nydelig speil på veggen med en kommode under der sminkesaker og sånt står. En soffa og ett old fashion bord! Da har jeg beskrevet rommet mitt veldig greit egentlig. 
 
#Hva synes du om svarene?
 
xoxo Brit-Tove

Én kommentar

Astrid

05.05.2012 kl.21:01

aaaw<3 søte du <3

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits