Film kos med halsdrops.

Hei. 

Er på tur til å sette på en film, regner med det blir en koselig film. Også skal jeg spise halsdrops til tusen siden halsen er fucka. Har vært på en veldig bra og morsom revy i kveld, kjennes at kroppen er helt utmattet. Så kjenner at det blir ikke så lenge før det blir kveld på meg, regner med at jeg sovner under filmen, og våkner midt på natta med hoste anfall. Noe som blir kos. Men siden jeg ikke blogger noe mer før jeg legger meg, sier jeg god natt kjære søte lesere! :-)


creds, sminkefri.

#Hva har dere gjort i kveld?

xoxo Brit-Tove

3 kommentarer

Heidi

28.04.2012 kl.09:29

Kjempe uten sminke ;o Du Børr være fornøyd!

anonym

28.04.2012 kl.14:41

Hei! Jeg leste kommentaren du la igjen på sophie elise sin blogg. Jeg ville bare fortelle deg at du er en utrolig vakker jente, og at jeg synes det er vondt å høre at andre mener at du er stygg? Det er for meg uforståelig. Du er nydelig, og har helt sikkert en flott personlighet også! Stå på!

Brit-Tove

28.04.2012 kl.15:18

anonym: Føler ihvertfall at andre synes jeg er stygg! Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits