Klar, sulten, tidlig kveld.

Hei

Er skikkelig klar å sulten, men orker ikke å spise noe kveldsmat i kveld heller. Har skikkelig halsvondt og kjennes ut som halsen min blir mindre og mindre, har aldri hatt det så ille før! Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Så nå skal jeg legge meg siden jeg skal på jobb i morgen. Har ikke noe bilde å slenge inn, sorry for det.

God natt kjære søte lesere! 

#Vet dere av noe som funker mot halsen?

xoxo Brit-Tove

3 kommentarer

Emely Kvithyll

27.04.2012 kl.00:01

Det jeg pleier å gjøre når jeg har sår hals er å gå med skjerf hele tiden, sånn at halsen holder seg varm, og drakk mye TE med melk i! Det hørtes kanskje ikke så godt ut (Selv om jeg syntes det) men det hjalp! hold halsen varm hele tiden!

Brit-Tove

27.04.2012 kl.06:36

Emely Kvithyll: Skal prøve på det :-)

Hedda Stusvik

27.04.2012 kl.20:25

drikk god varm drikke, som solbærsaft eller noe, og bare slapp helt av under sofaen eller senga med et varmt teppe/ en varm dyne :)

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits