Jobb i morgen og en liten kvelds update.

Hei

I morgen skal jeg på jobb, eller skal i hvertfall prøve selv om formen enda ikke er på topp. Kvalmen er borte, men hodepinen og feberen er der enda. Har også fått sykt vondt i halsen, og har hovnet opp skikkelig så er ikke så godt å spise, drikke, svelge og heller ikke godt å puste siden det begynner og klø. Så skal snakke med de på praksisen min hva de synes i morgen når jeg kommer dit. Har hvertfall tenkt til å prøve meg, bedre en å ikke dra å ligge i senga hele dagen. 

Nå skal jeg prøve å spise noe mat, og prøve å drikke varm te for halsen min. Har egentlig ikke gjort så veldig mye i kveld, annet en at jeg sov til klokken var 8, noe jeg virkelig må slutte med. Har planer om å se en god film å prøve å slappe av mest mulig, også skal jeg prøve å legge meg tili i kveld selv om jeg vet det ikke går. Men før jeg gjør alt det jeg har skrevet opp, skal jeg rydde litt smått på rommet mitt. Er egentlig ikke så veldig rotete men alt ligger på en plass. Også skal jeg tenne lys for verdens beste mormor som er i himmelen. 


ohtsedem datnem, aahka! 

#Hva skal du gjøre i kveld?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 #Er det noen du savner sykt mye som er borte for alltid?

xoxo Brit-Tove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits