En veldig interessant dag! (Innlegget fra i går)

Hei

Denn dagen her har faktisk vært litt interessant. Har vært på skolen hele dagen, våknet med at formen ikke var på topp men tenkte at dette skal jeg greie, og det gjorde jeg! Ble liksom litt bedre utover dagen etter jeg hadde spist å drukket en del. Vi hadde de samme kjedelige timene på skolen i dag å, er skole lei så motivasjonen er ikke på topp. 

I dag dro jeg ikke rett hjem etter skolen, men dro på ett veldig fint besøk til dokteren med kvalmen, hodepinen, utmattelsen og feberen jeg har veldig ofte. Fikk høre at han trodde det var migrene, men han ville sende meg til Levanger på sykehuset, for å ta røntgen av hode for å ha det svart på hvit at det er migrene. 

Etter jeg kom og hadde spist middag satt jeg meg på skype med Robin, som er en veldig god kompis av meg. Vi snakket helt til jeg bestmte meg for å ta en powernap. Etter at jeg hadde sovet en times tid, satt jeg meg å snakket med Robin på skype igjen, men det varte ikke lenge. For jeg ble dårlig og ente opp med å snakke med en rød bøtte og toalette resten av kvelden og natten. 


Ett bilde fra photoshooten med Hilde Anita som vi hadde sist helg. Orker ikke og slenge inn ett bilda fra idag.

#Hva gjorde du i dag?

xoxo Brit-Tove 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits