Kosesøndag.

Hei

Nå har jeg begynt med dager der jeg slapper av med musikke og fikser meg noe godt eller kjøper meg noe godt. Det er i hvertfall utrolig digg, i kveld er det kakao og krem som står på menyen, pluss noe digg musikk, legger linker til sangene jeg liker mest rett under her, og en god kakao oppskrift. 

En nydelig kakao oppskrift

2 ss kakaopulver

2 ss sukker

2 dl melk.


Min elskede og kjære kakao med krem, hva skulle jeg ha gjort uten deg 

Er egentlig te-skje man skal bruke, men bruk spise-skje! Jeg har brukt det hver gang, men synes fortsatt kakaoen er litt svak så mikser egentlig bare litt selv. Kremen kjøper jeg på butikken i sånn der kremboks. Elsker kakao og krem.

Her kommer noen sanger jeg liker.

rOlfFa ? Ealgabivdu

rOlfFa ? Stuck In Trondheim

rOlfFa ? Tjejerna

rOlfFa ? Hopp På Bordet

rOlfFa ? Han E Tøff

Her har dere min sære musikk smak, vet ikke helt hvorfor men jeg digger sånn musikk og synes faktisk det er veldi bra. Men også er rolffa en gjeng med awesome mennesker som får musikken veldig fengende, det synes i hvertfall jeg. Ta dere tid til å høre på de og si hva dere synes under her!

#Har du sånne kosedager?

xoxo Brit-Tove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits