Begrunnelse for null blogging på 2 dager.

Hei

Jeg har ikke blogget på disse 2 dagene fordi om jeg er hjemme så sover jeg for det meste, så da går dagene veldig fort. I går gikk jeg til sentrum for å møte noen venner av meg, og det angrer jeg på siden kvelden endte i et stort drama, så tror enkelte bør passe på hva de sier, og spesielt når andre i rundt vet det ikke er sant men uansett så kommer det ett sjokk på den som slengt det i ansikte. Så etter en lang kveld la jeg meg til å sove. I dag har jeg vært på praksis, spise middag når jeg kom hjem og sovnet. Skal til legen med det over helgen, plages med hodepine/migrene, feber, kvalme og trøtthet, eller sjenerelt null energi.


Aw, savner og være liten da dramaet med venner, ekser og alt ikke fantes. Meg og tante kiden, btw

# Hvordan har dagene dine vært?

xoxo Brit-Tove

Én kommentar

asskfriends.blogg.no

22.04.2012 kl.16:02

ååh, så søtt bilde! ja, da er vi to. jeg savner virkelig å være liten når det største problemet var når jeg bare hadde fått en skrubbsår på kneet og ikke noe mer. hater drama, synd kvelden din ikke gikk som den skulle! men du får ha noen fine dager fremover da ihvertfall :)

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits