Når livet faller i grus!

Hei

Utrolig mye har hendt i det siste, har funnet ut hvem som er ekte venner og ikke, hvem jeg kan stole på og ikke. Jeg har måttet snudd ryggen min mot andre for og ikke bli såret. Jeg har ikke hatt noe annet valg enn å takle all den dritten jeg har fått slengt i trynet, som faktisk begynner og bli en del bare på en liten måned. Jeg har fått usanne påstander slengt i trynet om at jeg liker en kompis, noe som ikke er sant. Men regner med personen som slengte påstandene i trynet mitt tok til vette og slo fra seg den tanken. 

Dere vet jo hvordan det er å få slengt dritt i trynet, og påstand på påstand. Når folk snakker dritt bak ryggen din, og de egentlig er vennene dine. Når folk setter ut rykter om deg som ikke er sant, men du greier ikke å snakke fra deg det og få folk til og tro på sannheten. Det er tungt å være den personen som må bare takle alt, må takle å bli skyldt på for noe du ikke har gjort, må takle at alt er din feil når du ikke har gjort noe. Jeg er typisk den personen, og godtar vell egentlig det meste. Synd men sant. Dere som leser dette får bare tro hva dere vil, og bare kommentere så mye stygt dere bare får til, for jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva andre mener. 

Etter alt det som har skjedd i det siste av det ovenfor her, prøver jeg å se posetivt i det. For det burde egentlig gjøre meg til en sterkere person, for det er ikke mitt lavmål som kommer frem her. Jeg skal ikke nekte på at jeg har snakka dritt om noen for det har alle, eller at jeg ikke har slengt dritt i trynet på noen, for alle har gjort begge delene. Men rykter det kan virkelig dra langt til helvette, unnskyld språkbruken min. Men det er så fakta som du faktisk får det til. Synes vi alle burde gjør vårt til å få stoppet disse ryktene, vi burde stå sammen og si hva som er sant og ikke sant. Ingen som kan komme å påstå noe og si at ryktene er sanne vis de har hørt det fra andre, for det er jo trosalt bare du som person som vet hva du eksakt har gjort, og da er det kunn du og ingen andre. 

Lily Allen ? Fuck You#weheartit

#Si din mening!

xoxo Brit-Tove

Én kommentar

bernteriksandnes

21.04.2012 kl.22:58

Rykter, baksnakking og bygdadyret kan ødelegge mangt - dessverre. Det som er viktig er å feie sin egen dør før man feier andres. Det er i alle fall noe jeg tenker på.

Håper inderlig dere kommer til enighet :)

Kos deg videre :)

Skriv en ny kommentar

Brit-Tove

Brit-Tove

18, Snåsa

Jeg blogger om livet og hverdagen min. Tåler du ikke at negative innlegg kommer kan du bare x ut siden, ingen som tvinger deg til å gå inn på bloggen min å lese innleggene mine. Og om du virkelig må komme med negative kommentarer så ha guts nok til å bruk navnet dit i stede for å være anonym, sier mer om deg enn om meg!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits